Aprašymas
„Ivan čai“ arbata su uogomis – fermentuota ožkarožė kartu su Sibiro laukinėmis uogomis atskleis saldų skonį ir primins šiltus vasaros vakarus. Pagaminimo būdas: 1-2 šaukšteliai žolių arbatos, 500 ml vandens (temperatūra 80-90 laipsnių), Infuzijos laikas 3-5 minutės, Gėrimas paruoštas, mėgaukitės arbata!
Sudedamosios dalys: stambių lapų fermentuota „Ivan čai“ arbata, avietės, braškės, juodieji serbentai, šaltalankiai, bruknės, bruknių skonio, braškių, aviečių, juodųjų serbentų ekstraktai. Grynasis svoris: 40 gramų Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, švarioje patalpoje, kurioje nėra pašalinių kvapų ir santykinės drėgmės ne daugiau kaip 75%.
Galiojimo laikas: 18 mėnesių