„Ivan čai“ stambialapė arbata

„Ivan čai“ stambialapė arbata

Aprašymas

„Ivan čai“ arbata yra vienas seniausių ir paslaptingiausių rusų gėrimų. Ožkarožėje gausu B ir C grupių vitaminų, organinių rūgščių ir pektino. Pagrindinis privalumas-mažai kofeino. Kiekviename indelyje yra aukštos kokybės fermentuotos ožkarožės, užaugintos ekologiškai švariose Sibiro vietose, rankomis nuskintos ir sumaišytos su natūraliomis uogomis, žolelėmis ir gėlėmis.Gėrimas puikiai tinka vakare gerti arbatą, padeda sumažinti įtampą ir stresą bei stiprina imunitetą. Gaminimo būdas: 1-2 šaukštai žolių arbatOS, 500 ml vandens (temperatūra 80-90 laipsnių), Infuzijos laikas 3-5 minutės, Gėrimas paruoštas, mėgaukitės arbata!

Sudedamosios dalys: „Ivan čai“arbata, bruknių uogos, bruknių lapai, spanguolių ekstraktas. Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, švarioje patalpoje, kurioje nėra pašalinių kvapų ir santykinės drėgmės ne daugiau kaip 75%

Brand

Sibiro kedras

Papildoma informacija

Svoris 70 kg