Aprašymas
Į tradicinę Turkijos anakardžių chalvą įdėjome Sibiro pušies riešutų ir gavome nepaprastą pietinių ir šiaurinių riešutų derinį. Anakardžius sutriname į subtilią trapią masę ir suberiame nesmulkintus kedro riešutus. Gauname rytietišką skanėstą su Sibiro skoniu. Saldi dovana artimiesiems su arba be priežasties ir puikus priedas prie arbatos ar puodelio aromatinės kavos;)
Sudedamosios dalys: tarkuotas anakardžio riešutas, sirupas, cukrus, pušies riešutų branduolIAI, muilo šaknų ekstraktas, emulsiklis lecitinas, vanilinas.
Maistinė vertė 100 g: baltymai – 11,0; riebalai – 30,0; angliavandeniai – 44,0.
Energinė vertė 100 g: 490 kcal | 2 050 kj.
Galiojimo laikas: 6 mėnesiai. Laikyti 18 ° C ± 3 ° C temperatūroje.