„AJAPSANDALI“ Balkanika

„AJAPSANDALI“ Balkanika

Aprašymas

Ant grotelių keptas ir nuluptas baklažanas bei pipirai su sultingais pomidorais ir šviežiomis žolelėmis – tikras vasaros skonis. Išvertus iš turkų kalbos reiškia „koks tu nuostabus“. Paprotys gaminti šį patiekalą gimė kalnuose, ajapsandalį ruošė piemenys, kurie ganė savo pulkus kalnuose. Šis patiekalas yra labai maistingas ir sveikas, jie virė jį tiesiai ant ugnies. Dabar tai mėgstamas daugelio tautų daržovių patiekalas. Ant grotelių keptos ir nuluptos saldžios mėsingos paprikos, sultingi baklažanai, švieži saulėti pomidorai ir šviežios žolelės yra tikrai vasaros skonis.

Sudėtis: keptos saldžiosios paprikos, kepti baklažanai, pomidorai, svogūnai, morkos, cukrus, saulėgrąžų aliejus, druska, krapai, česnakai, kukurūzų krakmolas, acto rūgštis, malti juodieji pipirai, juodieji kvapieji pipirai
Baltymai: 1,5 g.
Riebalai: 1,5 g.
Angliavandeniai: 8,5 g.
Energinė vertė: 50 kcal./ 210 kj

Pagaminimo šalis: Rusija

Gamintojas: „Balkanika“

Svoris: 340 gr.