„GÜVECH“ Balkanika

„GÜVECH“ Balkanika

Aprašymas

Sukurtas pagal klasikinį receptą, daržovių – saldžiųjų pipirų, baklažanų, šparaginių pupelių ir žirnių mišinys – pomidorų pastoje su šviežiomis žolelėmis. Mėgstamiausias patiekalas Rumunijoje, Bulgarijoje, Moldovoje. Tradiciškai verdamas moliniuose induose krosnyse. Jokia plati puota neapsieina be šio nuostabaus patiekalo. Kiekviena šeima turi savo guvech receptą – daržovių troškinį. Esminiai šio patiekalo ingredientai yra žalieji žirneliai ir žaliosios pupelės.

Sudėtis: baklažanai, saldžiosios paprikos, šparaginės pupelės, svogūnai, žirniai, morkos, pomidorų pasta, cukrus, saulėgrąžų aliejus, druska, petražolės.
Baltymai: 1 g.
Riebalai: 6 g.
Angliavandeniai: 10 g.
Energinė vertė: 100 kcal./ 420 kj

Pagaminimo šalis: Rusija

Gamintojas: „Balkanika“

Svoris: 340 gr.