„Keptas, marinuotas pipiras“ Balkanika

„Keptas, marinuotas pipiras“ Balkanika

Aprašymas

Ant grotelių keptos ir nuluptos paprikos, marinuotos aliejuje ir acte. Mėgstamas daugelio tautų patiekalas. Storasienis saldusis pipiras kepamas ant grotelių aukštoje temperatūroje, karamelizuojamas iš vidaus ir tada nulupamas. Puikus užkandis bet kuriuo metu.

Sudėtis: kepta saldžioji paprika, kepta baklažanas, pomidorų pasta, saulėgrąžų aliejus, cukrus, druska, malti kmynai, acto rūgštis, malti juodieji pipirai.
Baltymai: 1 g.
Riebalai: 4 g.
Angliavandeniai: 8 g.
Energinė vertė: 70 kcal./ 290 kj

Pagaminimo šalis: Rusija

Gamintojas: „Balkanika“

Svoris: 350 gr.