GEORGIAN WINE HOUSE LLC

Tsinandali yra sausas baltasis vynas, kuris, skirtingai nei kiti Kachetijos senoviniai vyno gėrimai, turi lengvo šiaudų atspalvį. Skonis turi tam tikrą kartumą dėl laikymo ąžuolo statinėje, taip pat citrusinio poskonio, išreikšto lengvu rūgštumu. Tsinandali pasižymi vaisių natomis. Be kita ko, galite pagauti obuolių, persikų, svarainių motyvus, o kai kurie ragautojai netgi pastebi, kad yra skrudintų riešutų. Gėrimo skonis gaivus, gaivus, nepamirštamas. Jo negalima supainioti su jokiu kitu. Sprendžiant iš klientų atsiliepimų, jį lengva gerti, tvirtovė yra iki 12 apsisukimų.

Optimali rekomenduojama temperatūra gerti Tsinandali yra 14 laipsnių. Vynas sujungia saldų, bet neužgožtą skonį su lengvu rūgštumu ir subtiliomis kartumo natomis, todėl puikiai tiks prie keptos žuvies ir paukštienos. Tikri gurmanai jį geria su sūrio lėkštėmis, daržovių salotomis ir vaisių gabalėliais. Gėrimas derinamas su vištienos sriubomis ir makaronais su įvairiais priedais.