Aprašymas
Minkštos medaus tešlos su kakava vyniotinis, su pieno grietinėlės įdaru ir liofilizuotomis avietėmis.
Liofilizavimas yra modernus būdas ypač švelniai džiovinti vaisius užšaldant, o tai suteikia šių neginčijamų pranašumų:
• išlaiko tikrąją vaisiaus spalvą, nepridėdamas dažiklių
• palaiko idealias organoleptines savybes
• padeda išsaugoti maksimalų vitaminų, mineralų ir skaidulų kiekį, kuris būtų sunaikintas naudojant klasikinį karšto džiovinimo metodą
BE konservantų
BE sintetinių dažiklių
Dėl unikalaus recepto, kokybiškų produktų ir pakavimo būdo „MARLENKA® Roll“ turi išskirtinį galiojimo laiką:
90 dienų 2–24 ° C temperatūroje
8 mėnesius laikant iki 8 ° C temperatūroje
24 mėnesiai, kai užšaldoma -18 ° C temperatūroje
Pagaminimo šalis: Rusija
Gamintojas: MARLENKA
Grynasis svoris : 300 gramų
Įpakavimas : dovanų dėžutė
Įpakavime : 12 vienetų