Aprašymas
Spalvotas šokoladas iš „Sibiro kedro“ dieną užpildys gera nuotaika ir subtilaus šokolado skoniu. Šokoladas gaminamas iš natūralaus kakavos sviesto, o uogų ir vaisių gabaliukai džiovinti arba liofilizuoti yra naudojami kaip ingredientai. Tokią ryškią spalvą šokoladui suteikia natūralūs dažai: burokėlių ekstraktas- raudonai, ciberžolė -geltonai, chlorofiras- švelniai žaliai, spirulina -žaliai. Jokių nereikalingų priedų, tik skonis, tik teigiamos emocijos.
Sudedamosios dalys: kakavos sviestas, cukranendrių cukrus, nenugriebto pieno milteliai, liofilizuotos maltos gervuogės, liofilizuotos braškės, viržių gėlės, burokėlių ekstraktas, lecitinas (emulsiklis).
Maistinė vertė 100 g. produktas: baltymai 4,0; riebalai 32,0; angliavandeniai 60,0
Energinė vertė 100 g. produktas: 550 kcal / 2300 kJ
Galiojimo laikas: 6 mėnesiai.