Raudonasis pusiau saldus vynas Alexandrouli Khvanchara 12%

Raudonasis pusiau saldus vynas Alexandrouli Khvanchara 12%

Vynas: raudonas, pusiau saldus
Regionas: Gruzija, Rača, Chvančkara
Gamintojas: House of Georgian Wine
Prekinis ženklas: Alexandrov vyno kolekcija
Tvirtovė 12 proc.
Tūris: 0,75 l
Vynuogės: Alexandrouli: 50%, Mujuretuli: 50%

Spalva
Tamsiai rubino raudonumo spalvos vynas.

Skonis
Vynas yra švelnaus, subtilaus, subtilaus, saldaus, vaisinio skonio su maloniu uogų rūgštumu, aksominiais taninais ir harmoningu poskoniu.

Aromatas
Vyno aromate galima atsekti gyvas vaisių ir uogų natas, įrėmintas subtiliomis prieskonių užuominomis.

Gastronominiai deriniai
Vynas puikiai dera su saldžiais vaisiais, minkštais sūriais ir lengvais desertais.

Įdomūs faktai
Gruzinų vyno namai pristato kolekciją „Author's Wines“, į kurią įeina aukščiausios klasės vynai „Alexandrov Wine Collection“, pavadinti įmonės vadovo Dmitrijaus Igorevičiaus Aleksandrovo vardu. Savo vardu įmonės vadovas garantuoja aukščiausią vynų kokybę, kurie be išimties yra Gruzijos vyndarystės šedevrai. Vyno gamybai naudojamos tik aukščiausios kokybės vynuogės, auginamos pagarbiai gamtai, nenaudojant chemikalų ir dirbtinių trąšų. Juos galima drąsiai vadinti biologiškai grynu produktu. Vynai išpilstyti į stilingus butelius, kurių kiekvienas yra individualiai sunumeruotas ir pasirašytas vieno iš Gruzijos vyno namų įkūrėjų, kuris asmeniškai atsakingas už vyno kokybę.

Vynas "Alexandrov Wine Collection" Khvanchkara atstovauja gruziniškų vynuogių veislių Mujuretuli ir Aleksandrouli mišinys, naudojamas lygiomis dalimis. Šiam vynui skirtos vynuogės auginamos Račos regiono Chvančkaros mikrozonoje. Anksčiau vynas buvo vadinamas „Kipianevskiu“ kunigaikščių Kipiani garbei, tačiau Stalino laikais dėl ideologinių priežasčių jis pradėtas vadinti „Chvanchkara“. Po derliaus nuėmimo, kuris atliekamas optimalaus uogų sunokimo momentu, vynuogės tradiciniu būdu vynuogės kontroliuojamos temperatūros plieniniuose kubiluose. Vynas pasižymi būdingu uogų skoniu, malonia, aksomine tekstūra ir viliojančiu aromatu.